Alla längtar vi efter en riktigt härlig fest med massor av vänner och dans fram till småtimmarna.

Det är superkul att planera allt från placeringskort, inbjudningar till mat och musik.

Jag är glad över att få varit med att ta fram personliga inbjudningar, placeringskort, tackkort mm till många bröllop och fester. Och om du är intresserad av att få handskrivna inbjudningskort till ditt bröllop eller fest så hjälper jag dig gärna

Är du intresserad över vad jag kan hjälpa just dig med på din stora dag så kontakta mig så pratar vi igenom detta.

 

Jag hjälper dig med bland annat med personliga och handskrivna:

 

  • Save the date kort
  • Inbjudningskort
  • Placeringskort
  • Bordsmeny
  • Vishäfte
  • Tackkort
  • Skyltar 

Trycka inbjudningar till bröllop och fest

 

Förutom att skriva era inbjudningar, så kan jag trycka upp er upplaga  på ett passande och exklusivt papper, som vi tillsammans väljer ut.  Just valet av papper och kuvert sätter den där extra exklusiva känslan i inbjudan. Jag skickar er provtryck på olika papperstyper som ni i lugn och ro kan titta och känna på för att se vilket som passar just er inbjudan bäst.

 

Handskriven adressering av kuvert

 

Jag erbjuder också att för hand adressera alla kuvert som skickas ut till era gäster. Detta ger en exklusiv känsla för mottagaren och man känner redan innan man öppnar kuvertet att den innehåller något utöver det vanliga. 

 

Placeringskort, tackkort bordsmeny mm

 

När du anlitar mig till ditt bröllop eller fest så kan du fritt välja hur mycket eller lite du vill få hjälp med.

Vissa bröllop skriver jag bara inbjudningar, andra fester så levererar jag ett paket med allt från save the date till tackkort, med bordsmenyer, placeringskort och skyltar. Bara höra av dig till mig så ser vi vad jag kan hjälpa dig med.

Är du intresserad av övrig grafisk formgivning, i form av logotyper, förpackningar eller något handritat till ditt företag så löser jag det ocksåkså